• Αναζήτηση
 • Πέθανε ο Λεωνίδας Παπαγεωργίου

  Σε ηλικία 52 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αιθουσάρχης Λεωνίδας Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παπαγεωργίου έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Αχαρνών τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 31 Μαρτίου προς Τρίτη 1 Απριλίου ενώ επέστρεφε στο σπίτι του οδηγώντας μοτοσικλέτα.

  Σε ηλικία 52 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αιθουσάρχης Λεωνίδας Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παπαγεωργίου έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Πατησίων τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 31 Μαρτίου προς Τρίτη 1 Απριλίου ενώ επέστρεφε στο σπίτι του οδηγώντας μοτοσικλέτα.

  Το πρόσωπο του Λ. Παπαγεωργίου δεν ήταν μόνον γνωστό στην κινηματογραφική πιάτσα αλλά και στους απλούς θεατές, τους θαμώνες της αίθουσας Τριανόν όπως και του Ιλιον όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόταν.

  Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο ο Παπαγεωργίου, πατέρας τριών παιδιών,  είχε σκοπό να μεταναστεύσει για το εξωτερικό βλέποντας τον αργό θάνατο της μεμονωμένης αίθουσας όπως είχε πει στο Βήμα το 2011.

  Η κηδεία του Λεωνίδα Παπαγεωργίου θα γίνει το Σάββατο, 5 Απριλίου στις 13:00 στο Λεωνίδειο Αρκαδίας. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια. Υπάρχει ένας λογαριασμός, της συζύγου του, που αν θέλει κάποιος να συνεισφέρει μπορεί να καταθέσει εκεί κάποια χρήματα: 098/605684-93 Claudia Kleimel Eθνική Τράπεζα.
  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk