Στην Intralot η λοταρία του Γουαϊόμινγκ

Η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ με την επωνυμία Intralot Inc. επελέγη από την Λοταρία του Γουαϊόμινγκ για να παρέχει τα απαραίτητα συστήματα και υπηρεσίες στη νεοσυσταθείσα Λοταρία, WyoLotto, με την οποία η Πολιτεία εισέρχεται στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών.

Η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ με την επωνυμία Intralot Inc. επελέγη από την Λοταρία του Γουαϊόμινγκ για να παρέχει τα απαραίτητα συστήματα και υπηρεσίες στη νεοσυσταθείσα Λοταρία, WyoLotto, με την οποία η Πολιτεία εισέρχεται στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών.
Η ελληνική εταιρεία θα παρέχει υπηρεσίες για τη σύσταση και την έναρξη της Λοταρίας, καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία της, περιλαμβανομένης της επιλογής των πρακτόρων και της προμήθειας, εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης του κεντρικού συστήματος και των λειτουργικών συστημάτων της λοταρίας, των τερματικών της και του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Λοταρία του Γουαϊόμινγκ είναι μια ημι-κρατική εταιρεία που ιδρύθηκε σύμφωνα με το Νόμο 77 του 2013 και τέθηκε σε ισχύ από τον Κυβερνήτη Matt Mead τον περασμένο Ιούλιο. Η εταιρεία λειτουργεί ως ιδιωτικός οργανισμός, χωρίς κρατικούς υπαλλήλους ή κρατική χρηματοδότηση.
Η Λοταρία δημοσίευσε προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την επιλογή συνεργάτη για τη λειτουργία της και την παροχή υπηρεσιών στις 3 Δεκεμβρίου του 2013. Οι τρεις μεγαλύτεροι προμηθευτές του κλάδου υπέβαλαν τις προτάσεις τους και ύστερα από ενδελεχή εξέταση και αξιολόγηση της κάθε πρότασης, η Λοταρία ανέθεσε το έργο στην Intralot, η οποία σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία.
Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η Λοταρία του Γουαϊόμινγκ και η Intralot έχουν ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα υλοποίησης του έργου και θα συνεργασθούν στενά, ώστε να ολοκληρωθεί η υπογραφή της σύμβασης έως τα τέλη Απριλίου. Η διάρκεια της σύμβασης αναμένεται να είναι πενταετής με δυνατότητα τριών πενταετών ανανεώσεων. Η Λοταρία του Γουαϊόμινγκ αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσα στο 2014 με δύο παιχνίδια, το Powerball ® και το Mega Millions®
Ο κ. Ιωάννης Παντολέων, Chief Operating Officer του oμίλου Intralot δήλωσε: «Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, η Intralot USA έχει κερδίσει 14 συμβόλαια στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των συμβολαίων με τις δύο νεοσυσταθείσες Λοταρίες των ΗΠΑ, την εξαιρετικά επιτυχημένη Λοταρία του Άρκανσο το 2009 και σήμερα τη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το νέο έργο που αναλαμβάνουμε και είμαστε βέβαιοι ότι η κορυφαία τεχνολογία μας, η λειτουργική τεχνογνωσία μας διεθνώς και η προσήλωσή μας στην κατανόηση και ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, θα προσφέρει μεγάλη αξία και υποστήριξη στη νέα Λοταρία».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk