«Πλώρη» για το χρηματιστήριο από την Ελληνική Τεχνοδομική – Άνεμος

Η βελτίωση του επενδυτικού κλίματος, οδηγεί μετά από σχεδόν πέντε χρόνια πιο κοντά την πραγματοποίηση μιας νέας εισαγωγής στο ελληνικό χρηματιστήριο. Πρόκειται για την εταιρεία Ελληνική Τεχνοδομική Ανεμος, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ελέγχεται σε ποσοστό 86% από τον όμιλο Ελλάκτωρ.

Η βελτίωση του επενδυτικού κλίματος, οδηγεί μετά από σχεδόν πέντε χρόνια πιο κοντά την πραγματοποίηση μιας νέας εισαγωγής στο ελληνικό χρηματιστήριο. Πρόκειται για την εταιρεία Ελληνική Τεχνοδομική Ανεμος, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ελέγχεται σε ποσοστό 86% από τον όμιλο Ελλάκτωρ, ο οποίος δημοσιοποίησε πως η θυγατρική του βάζει «πλώρη» για το ΧΑ.
Η Διοίκηση της Ελλάκτωρ, ανακοίνωσε ότι η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της θυγατρικής εταιρείας ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών, καλυπτόμενη με δημόσια προσφορά και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφισταμένων μετόχων.

Παράλληλα, προχωρεί η υλοποίηση όλων των ενεργειών της διαδικασίας εισαγωγής των μετοχών της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk