Καμμένος: Η κυβέρνηση νομοθετεί με ξένες εντολές

Η κυβέρνηση νομοθετεί με εντολές και παραδίδει την εθνική κυριαρχία, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Οι διατάξεις για το γάλα εξυπηρετούν βιομηχανίες του εξωτερικού, ενώ οι διατάξεις για τα φάρμακα κλείνουν τα φαρμακεία και παραδίδουν τον έλεγχο του λαού στις πολυεθνικές» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος,

Η κυβέρνηση νομοθετεί με εντολές και παραδίδει την εθνική κυριαρχία, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Οι διατάξεις για το γάλα εξυπηρετούν βιομηχανίες του εξωτερικού, ενώ οι διατάξεις για τα φάρμακα κλείνουν τα φαρμακεία και παραδίδουν τον έλεγχο του λαού στις πολυεθνικές» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε νωρίτερα ταχθεί υπέρ της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Γιάννη Στουρνάρα, η οποία όμως απορρίφθηκε από το προεδρείο της Βουλής.

Για διατάξεις που ευνοούν τις πολυεθνικές έκανε λόγο ο κ. Καμμένος και όσον αφορά τη λειτουργία των φούρνων και τα φωτοβολταϊκά.

Για τη λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι τα προτεινόμενα μέτρα διαμορφώθηκαν από το ΙΟΒΕ, πρόεδρος του οποίου ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk