Διαγωνισμός Φασολάδας για μικρούς και μεγάλους

Ο «πολύκροτος» διαγωνισμός φασολάδας θα διοργανωθεί για μια ακόμα χρονιά την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 13.00 στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Ο «πολύκροτος» διαγωνισμός φασολάδας θα διοργανωθεί για μια ακόμα χρονιά την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 13.00 στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Πρόκειται για μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπου φίλοι της Σχολής που αγαπούν το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό, τη φασολάδα, θα μαγειρέψουν και θα διαγωνιστούν βάση τεσσάρων χαρακτηριστικών: την αυθεντικότητα, τη γεύση, το χρώμα και το άρωμα.
Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης, εκτός των διαγωνιζόμενων φασολάδων, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και πολλούς άλλους παραδοσιακούς σαρακοστιανούς σπιτικούς μεζέδες μαγειρεμένους από την Εθελοντική Ομάδα Κυριών της Σχολής.
Ειδική συμμετοχή φέτος θα έχουν οι μαθητές του δευτεροβάθμιου προγράμματος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και συγκεκριμένα η ειδικότητα της Τεχνολογίας Τροφίμων.
Για τους υπόλοιπους μικρούς μας καλεσμένους που θα έρθουν μαζί με τους γονείς τους, θα υπάρχουν επιπλέον δραστηριότητες περιβαλλοντικού χαρακτήρα αλλά και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της σχολής με τρακτέρ.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους εκπαιδευτικούς σκοπούς της Σχολής μιας και πρόκειται για ένα ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2310 492 726 ή 693 6907470
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk