Την καταγγελία ότι σε φωτογραφία που είδε την δημοσιότητα και στην οποία εμφανίζονται σε χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα κάποιοι να χαιρετούν ναζιστικά, μεταξύ των οποίων και ο προσωπικός οδηγός του α’ αντιπροέδρου της Βουλής κ. Ι. Τραγάκη, προέβη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλ. Κασιδιάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιπρόεδρος και βουλευτής της ΝΔ κ. Τραγάκης επιβεβαίωσε ότι το εν λόγω πρόσωπο είναι οδηγός του, ενώ φέρεται να έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες για την απομάκρυνσή του.

Ο κ. Κασιδιάρης έδωσε στην δημοσιότητα και το ΦΕΚ της πρόσληψης, δηλώνοντας ότι οι άνθρωποι που εμφανίζονται στην φωτογραφία να χαιρετούν ναζιστικά δεν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και «το μέλος της ΝΔ και οδηγός του αντιπροέδρου Τραγάκη», όπως είπε, σημειώνοντας ότι «τα στοιχεία «καίνε» τη ΝΔ, η ΝΔ είναι εγκληματική οργάνωση».

Σύμφωνα με το ΦΕΚ η πρόσληψη του κ. Στ. Γιαλελή στο γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής έγινε στις 31.7.2012 ως «βοηθητικό προσωπικό» και ανέλαβε οδηγός του κ. Τραγάκη.