Μπλέκει σε νέες περιπέτειες ο Άρης με τους πιστωτές του

Μαύρη προβλέπεται η χρονιά για τον Άρη που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Η ομάδα οδεύει ολοταχώς προς τον υποβιβασμό εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και έξω από αυτόν, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλύτερα. Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εκδίκασε την υπόθεση υπαγωγής της ομάδας στο άρθρο 99, ωστόσο δεν πείστηκε για τη βιωσιμότητά της, δεν της έδωσε νέα προσωρινή διαταγή και πλέον η ΠΑΕ βρίσκεται εκτεθειμένη απέναντι στους πιστωτές της που μπορούν να επωφεληθούν χρηματικά ή ακόμα και με αφαίρεση βαθμών.

Μαύρη προβλέπεται η χρονιά για τον Άρη που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Η ομάδα οδεύει ολοταχώς προς τον υποβιβασμό εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και έξω από αυτόν, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλύτερα.

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εκδίκασε την υπόθεση υπαγωγής της ομάδας στο άρθρο 99, ωστόσο δεν πείστηκε για τη βιωσιμότητά της, δεν της έδωσε νέα προσωρινή διαταγή και πλέον η ΠΑΕ βρίσκεται εκτεθειμένη απέναντι στους πιστωτές της που μπορούν να επωφεληθούν χρηματικά ή ακόμα και με αφαίρεση βαθμών.

Οι δικαστές δεν πείστηκαν ότι μπορεί να είναι βιώσιμη η Εταιρεία ακόμα και αν μπει στο άρθρο 99 (αφού υποβιβάζεται) και έτσι δεν ζητήθηκε καν η διατήρηση της προσωρινής διαταγής.

Η ακροαματική διαδικασία δεν πήγε καλά για την ΠΑΕ, με την Έδρα να κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις που αφορούσαν την βιωσιμότητα της ΠΑΕ και τον Λάμπρο Σκόρδα που την εκπροσώπησε, να μην έχει κάποιο πειστικό επιχείρημα…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk