Το Ποτάμι κάνει… περιοδείες

Στα Ιωάννινα θα βρίσκεται την Τετάρτη, δύο ημέρες πριν από τον κ. Κουβέλη, ο Στ. Θεοδωράκης ακολουθώντας το δικό του πρόγραμμα περιοδειών στην Ηπειρο.

Στα Ιωάννινα θα βρίσκεται την Τετάρτη, δύο ημέρες πριν από τον κ. Κουβέλη, ο Στ. Θεοδωράκης ακολουθώντας το δικό του πρόγραμμα περιοδειών στην Ηπειρο. Οι σφοδρές επιθέσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ προς Το Ποτάμι έχουν προκαλέσει συζητήσεις και ένταση στο εσωτερικό του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κουβέλης θα εντείνει τις κριτική του, παρότι ο κ. Θεοδωράκης έχει αποφασίσει πως δεν θα απαντά στην κριτική που δέχεται από άλλους πολιτικούς χώρους. Οσο πλησιάζουν οι εκλογές ενδεχομένως αυτό να αλλάξει, προς το παρόν όμως ο επικεφαλής του Ποταμιού θα συνεχίσει τον εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης των πολιτών που εγκαινίασε στην Κρήτη. Σήμερα επισκέπτεται τη Χαλκίδα έπειτα από πρόσκληση εθελοντών, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και στις απορίες του κόσμου που θα συγκεντρωθεί στο Δημοτικό Υπαίθριο Θέατρο Κωτσόπουλου στη Μέσα Παναγίτσα.
Επειτα από την περιοδεία του στην Κρήτη ο κ. Θεοδωράκης ανήρτησε στην ιστοσελίδα του κόμματος ένα άρθρο που περιγράφει μια ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας για τη γλίστρα του λιμανιού της Σητείας. Ανάλογες παρεμβάσεις, οι οποίες θα αναδεικνύουν τις παθογένειες του κράτους και του μηχανισμού που συντηρεί συγκεκριμένες νοοτροπίες στο Δημόσιο, θα υπάρχουν ύστερα από κάθε κύκλο της περιοδείας του ανά την Ελλάδα.
Το Ποτάμι θα στηριχθεί πολύ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δεν θα ξανακολλήσει αφίσες, όπως δεσμεύεται σε άρθρο του με τίτλο «Συγγνώμη, λάθος» ο Ν. Γιατρομανωλάκης, στενός συνεργάτης του κ. Θεοδωράκη. Για τις χρηματοδοτικές ανάγκες του κόμματος θα εκδοθούν κουπόνια και θα δημοσιεύεται απολογισμός εσόδων και εξόδων. Την ερχόμενη Τρίτη, την ημέρα της επετείου της 25ης Μαρτίου, το Ποτάμι θα δώσει στη δημοσιότητα τις θέσεις του για την Ευρώπη και την εξωτερική πολιτική, σε μια συμβολική κίνηση αποκόλλησης από το παρελθόν και αναζήτησης της σύγχρονης θέσης της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό και στο διεθνές στερέωμα, δίνοντας απάντηση στο ερώτημα «Τι είναι εθνικό σήμερα;».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk