Βολές Τζιτζικώστα κατά Ιωαννίδη

Βολές εναντίον του βουλευτή της ΝΔ και υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη, εκτόξευσε ο περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, Απόστολος Τζιτζικώστας, για το γεγονός ότι ξεκίνησε από την Πρώτη Σερρών την προεκλογική του εκστρατεία.

Βολές εναντίον του βουλευτή της ΝΔ και υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη, εκτόξευσε ο περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, Απόστολος Τζιτζικώστας, για το γεγονός ότι ο αντίπαλός του ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από την Πρώτη Σερρών, τόπο καταγωγή του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν ξεκίνησε και αυτός την προεκλογική εκστρατεία του από τον τόπο καταγωγής τού ιδρυτή της ΝΔ, όπως έπραξε ο κ. Ιωαννίδης πριν από περίπου έναν μήνα, ο κ. Τζιτζικώστας απάντησε:

«Όποιος τιμάει πραγματικά την πορεία, την ιστορία και την προσωπικότητα του Εθνάρχη, δεν επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής του όταν έχει ανάγκη από ψήφους. Προσωπικά δεν ξεκίνησα από εκεί την προεκλογική μου εκστρατεία, γιατί πάρα πολύ απλά ξεκίνησα από εκεί την πορεία μου στην πολιτική, ενώ και η πρώτη επίσκεψη που έκανα μετά την εκλογή μου ως περιφερειάρχης ήταν στην Πρώτη Σερρών. Σήμερα νομίζω ότι τέτοιου είδους επισκέψεις γίνονται για άλλους σκοπούς και όχι πάντως για να τιμήσουν τη μνήμη αυτού του ανθρώπου που άφησε βαθύ το αποτύπωμά του στη νεότερη ιστορία της χώρας μας».

Η δήλωση έγινε το Σάββατο από τις Σέρρες, όπου περιόδευσε μια μέρα νωρίτερα και ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει η περιοχή για την Κεντροδεξιά, λόγω του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk