• Αναζήτηση
 • Μπλόκο στη διαθεσιμότητα σχολικών φυλάκων σε Κερατσίνι, Καλλιθέα

  Μπλόκο στη διαθεσιμότητα σχολικών φυλάκων στους Δήμους Καλλιθέας, και Κερατσινίου βάζουν με προσωρινές διαταγές που εξέδωσαν τα Πρωτοδικεία Αθηνών και Πειραιώς.

  Μπλόκο στη διαθεσιμότητα σχολικών φυλάκων στους Δήμους Καλλιθέας, και Κερατσινίου βάζουν με προσωρινές διαταγές που εξέδωσαν τα Πρωτοδικεία Αθηνών και Πειραιώς. Τα δικαστήρια με προσωρινές αποφάσεις τους δικαιώνουν τους σχολικούς φύλακες, οι οποίοι , μετά το τέλος του 8μήνου της διαθεσιμότητας και εφόσον δεν είχε βρεθεί άλλη θέση για να πληρωθεί από αυτούς , ήταν υποχρεωμένοι με βάση το νόμο να αποχωρήσουν οριστικά από το δημόσιο. . Επιπλέον, οι Δήμοι υποχρεώνονται σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους Δημήτρη Περπατάρη να απασχολούν τους σχολικούς φύλακες, μέχρις ότους εκδοθεί απόφαση επί των ασφαλιστικών μέτρων από τα αρμόδια Πρωτοδικεία, που έχει προσδιοριστεί για τον Απρίιλο του 2014.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk