Σε αναγγελία των απαιτήσεών τους προχωρούν εργαζόμενοι της «Φωκάς»

Σε αναγγελία των απαιτήσεών τους επί της ακίνητης και κινητής περιουσίας της πτωχευμένης εταιρίας προχωρούν το επόμενο διάστημα εργαζόμενοι της εταιρίας «Φωκάς», η οποία πτώχευσε με απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου (4668/14), έπειτα από αίτηση συνεργαζόμενης προμηθεύτριας εταιρίας για ανεξόφλητες οφειλές.

Σε αναγγελία των απαιτήσεών τους στην πτωχευτική περιουσία προχωρούν το επόμενο διάστημα εργαζόμενοι της εταιρίας «Φωκάς», η οποία πτώχευσε με απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου (4668/14), έπειτα από αίτηση συνεργαζόμενης προμηθεύτριας εταιρίας για ανεξόφλητες οφειλές.

Η απόφαση πτώχευσης της «Φωκάς» εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες και η εταιρία τυπικά έχει το δικαίωμα της έφεσης, αν και δεν είχε παραστεί εκπρόσωπός της κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στο πολυμελές πρωτοδικείο στις 27 Ιανουαρίου.

Η εταιρία «Φωκάς» έχει αναστείλει από το φθινόπωρο του 2013 τις δραστηριότητες των πολυκαταστημάτων της, λόγω της αδυναμίας της να αντεπεξέλθει στα χρέη της, προς το δημόσιο, τους εργαζόμενους, τους δανειστές και τους προμηθευτές της, τα οποία ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν κατάφερε να έρθει σε συμβιβασμό με τους πιστωτές της.

Από το αμέσως επόμενο διάστημα, ίσως και από την προσεχή εβδομάδα, θα κατατεθούν αναγγελίες απαιτήσεων εργαζομένων, και οι απαιτήσεις πιστωτών και προμηθευτών στο πρωτοδικείο, επί της ακίνητης και κινητής περιουσίας της πτωχευμένης εταιρίας (εγκαταστάσεις αποθηκών σε Ωραιόκαστρο και Φοίνικα, εμπορεύματα, κ.α.).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Στο Πόρτο – Beverly – Χέλι… Ο κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι λέει ότι αυτό εδώ θα είναι το καλοκαίρι των ολόχρυσων, άκρως εντυπωσιακών πλωτών βασιλείων, των ελικοπτέρων... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk