Για αποστασία και προδοσία κατηγορεί η Χ.Α τον Χρ.Αλεξόπουλο

Για «αποστασία» και για «άθλια και προδοτική συμπεριφορά» κατηγορεί η ΚΟ της Χρυσής Αυγής τον βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, μετά την ανεξαρτητοποίησή του. Παράλληλα, τον εγκαλεί για την απόφασή του να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, σημειώνοντας -σε σχετική ανακοίνωση- πως «έχει απολέσει και την προσωπική του τιμή».

Για «αποστασία» και για «άθλια και προδοτική συμπεριφορά» κατηγορεί η ΚΟ της Χρυσής Αυγής τον βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, μετά την ανεξαρτητοποίησή του.

Παράλληλα, τον εγκαλεί για την απόφασή του να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, σημειώνοντας -σε σχετική ανακοίνωση- πως «έχει απολέσει και την προσωπική του τιμή».

«Πριν τις εκλογές όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος είχαμε δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής μας πως δεν θα προδώσουμε ποτέ την εντολή του ελληνικού λαού, να περιφρουρήσουμε τα δίκαιά του υπό την σημαία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είχαμε δώσει τον λόγο μας πως αν μία μέρα κάναμε πίσω, θα υποβάλαμε αυτομάτως την παραίτησή μας από το βουλευτικό αξίωμα. Η σημερινή επαίσχυντη πράξη Αλεξόπουλου αποδεικνύει πως εκτός των άλλων έχει απολέσει και την προσωπική του τιμή» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι βουλευτές της ΧΑ δηλώνουν ότι καταδικάζουν «τα ψεύδη, τις συκοφαντίες και την εν γένει άθλια και προδοτική συμπεριφορά που επέδειξε» και υποστηρίζουν ότι «με την στάση του, προσέβαλε πρώτα απ’ όλα τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών» που στηρίζουν το κόμμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk