Κ. Παπακώστα: «Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν το λάθος να αμφισβητούν τις δημοσκοπήσεις όταν δεν πάνε καλά»

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου η βουλευτής της Ν.Δ., μίλησε στον Βήμα fm για τις δημοσκοπήσεις και το πολιτικό σκηνικό

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου η βουλευτής της Ν.Δ., Κατερίνα Παπακώστα μίλησε στις «Πρωινές Διαδρομές» και στους Βασίλη Αδαμόπουλο και Σωτήρη Ξενάκη για τις δημοσκοπήσεις και το πολιτικό σκηνικό.{{{ audio1 }}}

Για τις δημοσκοπήσεις, το «Ποτάμι», τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ

«Ίσως και να πρωτοτυπήσω, με την εξής έννοια: στην πολιτική, κάτι καινούργιο, έστω και αν αποτελείται από πρόσωπα που είναι στην επικαιρότητα για χρόνια, έχει κάποιος τη συνήθεια να το περνά από κρησάρα, όλο το πολιτικό σύστημα. Βλέπουμε ένα καινούργιο κόμμα, ένα κίνημα να δημιουργείται. Να γίνεται αυτή η προσπάθεια και δημοσκοπικά να υπάρχει η τάση που καταγράφεται αυτή τη στιγμή, η δυναμική στις μετρήσεις. Να περιμένουμε να δούμε τις απόψεις, τις θέσεις και τα προγράμματα πάνω σε συγκεκριμένα προβλήματα, διότι όταν τα προβλήματα είναι συγκεκριμένα, οι λύσεις δεν μπορούν παρά να είναι πρακτικές καλές, που έχουν ακολουθηθεί σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και ταιριάζουν και στην πατρίδα μας. Άρα, πάλι στην πεπατημένη των λύσεων θα πέσει κανείς και είναι έτσι θεμιτό άνθρωποι επώνυμοι να βγαίνουν μπροστά, να μετρήσουν δυνάμεις και να συμμετέχουν στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας, διότι είναι πάρα πολύ εύκολο να είσαι απέναντι και να ασκείς κριτική και εξαιρετικά δύσκολο να είσαι μέσα και να παίρνεις αποφάσεις.

Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ένα λάθος. Αυτό που απευθύνουν ως κατηγορία στους πολιτικούς τους αντιπάλους, ότι αμφισβητούν τις μετρήσεις. Όταν είναι θετικές, τις αποδέχονται. Αλλά όταν είναι αρνητικές, τις θεωρούν ότι δεν είναι αληθινές και ότι είναι πολύ πιο μπροστά. Η κυβέρνηση, όμως, θα εξακολουθήσει τη δουλειά της, η οποία είναι πολύ σοβαρή, πολύ υπεύθυνη και σε πολύ λεπτό σημείο. Στο ΠΑΣΟΚ, ασφαλώς και υπάρχουν ζητήματα. Όμως, εκτιμώ ότι θα υπερισχύσει για όλους όσοι συναποτελούν το ΠΑΣΟΚ το υπέρτερο αγαθό που είναι η κυβερνητική σταθερότητα και η συνέχιση του έργου που εξελίσσεται. Έχω την αίσθηση ότι θα γίνουν οι διαδικασίες και τα προβλήματα θα λυθούν μέσα από την πολιτική οδό.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk