Δ. Στρατούλης: Η Ελλάδα θα προχωρήσει με διαγραφή χρέους

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στον Βήμα fm για την οικονομία και την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για την οικονομία και την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.{{{ audio1 }}}

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του στην οικονομία

«Υπονομευτική για την προσπάθεια της χώρας είναι να επιμένει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στην εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών. Και δυστυχώς, να μην ορθώνει τείχη που θα έπρεπε στην προσπάθεια των τροϊκανών και των δανειστών της χώρας για ένα τρίτο μνημόνιο που θα δεσμεύσει τη χώρα και το λαό μας για πολύ περισσότερα χρόνια. Αυτό είναι το υπονομευτικό, ότι το πρόβλημα της χώρας το έχει από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών.

Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας στην Κομοτηνή και στη συνέντευξή του (στη RealNews) ήταν πάρα πολύ σαφής για το τι θα κάνουμε με το δημόσιο χρέος. Και έχει πει ότι θα διεκδικήσουμε τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του. Πώς δεν το έχει πει; Το λέει, με δύο-τρία συγκεκριμένα πράγματα στη συνέντευξή του και στην ομιλία του και έχει δίκιο όχι ο Τσίπρας, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί αναλυτές, διαφόρων πολιτικών προελεύσεων και προσανατολισμών που λένε ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, 324 δις, δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορεί να το αποπληρώσει η Ελλάδα ακόμη και αν πουληθεί ως σκλάβος ολόκληρος ο λαός της και πουληθεί σε αγροτεμάχια. Εάν δεν διαγραφεί το χρέος, ούτε επενδύσεις θα γίνουν ούτε τα λεφτά θα γυρίσουν.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk