Αγροτουριστική επιχειρηματικότητα με κέντρο την Μονεμβασιά

Η κρίση έφερε πολλά δεινά αλλά ώθησε και αρκετούς επιχειρηματίες να δοκιμάσουν φρέσκες ιδέες, ώστε να ξεχωρίσουν και να είναι ανταγωνιστικοί στο νέο περιβάλλον. Τέτοιες προσπάθειες αναπτύχθηκαν κυρίως εκτός αστικών κέντρων. Ένα από τα παραδείγματα αυτά είναι ο όμιλος επιχειρήσεων Κλάψη που με κέντρο την Μονεμβασιά δραστηριοποιείται στη φιλοξενία (ξενοδοχεία), τον αγροτουρισμό και την αγροτική οικονομία.

Η κρίση έφερε πολλά δεινά αλλά ώθησε και αρκετούς επιχειρηματίες να δοκιμάσουν φρέσκες ιδέες, ώστε να ξεχωρίσουν και να είναι ανταγωνιστικοί στο νέο περιβάλλον. Τέτοιες προσπάθειες αναπτύχθηκαν κυρίως εκτός αστικών κέντρων.
Ένα από τα παραδείγματα αυτά είναι ο όμιλος επιχειρήσεων Κλάψη που με κέντρο την Μονεμβασιά δραστηριοποιείται στη φιλοξενία (ξενοδοχεία), τον αγροτουρισμό και την αγροτική οικονομία.
Ειδικότερα, ο όμιλος περιλαμβάνει:Το ξενοδοχείο Flowers of Monemvasia, την αγροτουριστική μονάδα «Λιοτρίβι» με έδρα τις Βελλιές Λακωνίας και το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης αγροτικών λακωνικών προϊόντων www.lacpro.gr
Η διασπορά των δραστηριοτήτων έχει προσδώσει αμυντικά χαρακτηριστικά στις δραστηριότητες του ομίλου με αποτέλεσμα οι εκτιμήσεις της διοίκησης να κάνουν λόγο για κύκλο εργασιών της τάξης του 1 εκατ. ευρώ την τρέχουσα χρήση.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk