Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο τιμά τη μνήμη του Ν.Μαντέλα

Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο τιμώντας την μνήμη του κορυφαίου Αφρικανού Ηγέτη και μεγάλου Ανθρώπου Νέλσον Μαντέλα οργανώνει εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον συμπατριώτη μας Γιώργο Μπίζο, στενό φίλο και δικηγόρο του Νέλσον Μαντέλα, την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών ( Βασιλέως Κωνσταντίνου 48 ) στις 18.00.

Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο τιμώντας την μνήμη του κορυφαίου αφρικανού ηγέτη και μεγάλου ανθρώπου Νέλσον Μαντέλα οργανώνει εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον Γιώργο Μπίζο, στενό φίλο και δικηγόρο του Νέλσον Μαντέλα, την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών ( Βασιλέως Κωνσταντίνου 48 ) στις 18.00.

θα απευθύνουν χαιρετισμό ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο κ. S.R. Makgetla, πρεσβευτής της Νοτίου Αφρικής και ο κ. Σωτήρης Μουσούρης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο οποίος διετέλεσε Διευθυντής του Κέντρου του ΟΗΕ εναντίον του Απαρτχάιντ (1987-1992).
Στην εκδήλωση θα παραστούν πρέσβεις των Αφρικανικών Χωρών, διπλωμάτες, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και φίλοι της δημοκρατικής Νοτίου Αφρικής.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk