Παρών στην έκθεση τροφίμων GULFOOD στο Ντουμπάι έδωσε η Vivartia, όπου από κοινού με τον τοπικό της συνέταιρο στην περιοχή του Κόλπου, Exeed, λάνσαραν τη νέα τους εταιρεία Hayatna («Η ζωή μας» στα ελληνικά).

Η Hayatna δραστηριοποιείται από τις αρχές του έτους με το εμπορικό σήμα Alethia, στις κατηγορίες των τυροκομικών, με το εμπορικό σήμα Kuzina στις κατηγορίες των καταψυγμένων ζυμών, λαχανικών και έτοιμων γευμάτων και με το εμπορικό σήμα Delta στην κατηγορία του ελληνικού γιαουρτιού. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της Vivartia στην Ελλάδα και εξάγονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις υπόλοιπες χώρες του Κόλπου, δίνοντας την ευκαιρία στους τοπικούς καταναλωτές να γνωρίσουν και να απολαύσουν αυθεντικά ελληνικά προϊόντα.

Η διεθνής έκθεση GULFOOD πραγματοποιείται κάθε Φεβρουάριο, στο Ντουμπάι. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στην περιοχή και μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων στον κόσμο, με πάνω από 4.200 εκθέτες και περισσότερους από 78.000 εκπροσώπους εταιρειών τροφίμων, λιανεμπορίου, εταιρειών διανομής, μεγάλων ξενοδοχείων και αλυσίδων εστίασης από όλο τον κόσμο. Ο μεγάλος αριθμός παρευρισκομένων που επισκέφθηκε το περίπτερο της Hayatna είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα προϊόντα της εταιρείας.

Το περίπτερο της Hayatna τίμησαν με την παρουσία τους ο Εμπορικός Ακόλουθος της ελληνικής πρεσβείας στα ΗΑΕ, κ. Μιχάλης Βρεττάκης, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των εταιρειών Vivartia, ΔΕΛΤΑ και Exeed, κ.κ. Γιάννης Αρτινός, Αντώνης Μαυριδόγλου και Dr. Kamel Abdullah και ομάδα καταξιωμένων σεφ από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία των Εμιράτων μαζί με τον κ. Μίλτο Καρούμπα, Πρόεδρο του Chefs Club Ελλάδος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Vivartia, κ. Γιάννης Αρτινός, δήλωσε: «Η παρουσία της νέας μας εταιρείας, Hayatna, σε μία τόσο σημαντική έκθεση, σηματοδοτεί την υλοποίηση του οράματός μας, να εξελίξουμε τη Vivartia σε έναν μεγάλο πολυεθνικό όμιλο με έδρα την Ελλάδα. Μετά τη συμφωνία με τη Granarolo στην Ευρώπη, 330 εκ. καταναλωτές στην περιοχή του Κόλπου και της Β. Αφρικής θα έχουν την ευκαιρία μέσω της Hayatna να γνωρίσουν τα προϊόντα μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτήν την πρώτη παρουσία μας στην έκθεση Gulfood αφού η νέα μας εταιρεία προσέλκυσε πολύ σημαντικό ενδιαφέρον και προχώρησε σε νέες συμφωνίες και συνεργασίες».