Βρετανικός μαξιλαροπόλεμος για… ελληνικά σχολεία και ιδρύματα

Ένας μαξιλαροπόλεμος που θα ζεστάνει σχολεία και θα προσφέρει τρόφιμα σε ιδρύματα της χώρας μας, πραγματοποιήθηκε στο Λιντς της Βρετανίας, με πρωτοβουλία Ελλήνων και Κυπρίων φοιτητών. Στο γήπεδο John Charles του Λιντς συγκεντρώθηκαν περίπου 1000 άτομα, κουβαλώντας μαζί το μαξιλάρι τους για να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτότυπη εκδήλωση, με τίτλο «Fighting for a good cause».

Ένας μαξιλαροπόλεμος που θα ζεστάνει σχολεία και θα προσφέρει τρόφιμα σε ιδρύματα της χώρας μας, πραγματοποιήθηκε στο Λιντς της Βρετανίας, με πρωτοβουλία Ελλήνων και Κυπρίων φοιτητών.

Στο γήπεδο John Charles του Λιντς συγκεντρώθηκαν περίπου 1000 άτομα, κουβαλώντας μαζί το μαξιλάρι τους, για να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτότυπη εκδήλωση, με τίτλο «Fighting for a good cause» (μαξιλαροπόλεμος για καλό σκοπό).

Το κάθε μαξιλάρι αντιστοιχούσε σε ένα κιλό ή μία συσκευασία ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιραστούν σε ιδρύματα της Ελλάδας, ενώ όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές θα διατεθούν μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός» για την αγορά πετρελαίου ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης ελληνικών σχολείων.

Αντίθετα, τα μαξιλάρια που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή την ιδιαίτερη μονομαχία μοιράστηκαν σε ιδρύματα της Αγγλίας.

Την όλη οργάνωση του μαξιλαροπόλεμου ανέλαβε η εθελοντική ομάδα PoWEr που απαρτίζεται από 21 Έλληνες και Κύπριους φοιτητές σε πανεπιστήμια της Αγγλίας και έχει πάνω από 120 εθελοντές από διάφορες χώρες του κόσμου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk