Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι καθηγητές σε διαθεσιμότητα

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι καθηγητές που έχουν ενταχθεί στο καθεστώς της διαθεσιμότητας. Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, αποκλεισμένα τα ΕΠΑΛ στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Νέες διήμερες κινητοποιήσεις πραγματοποιούν οι καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν ενταχθεί στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται και στη Θεσσαλονίκη με αποκλεισμούς των ΕΠΑΛ και με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τις Διευθύνσεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σήμερα, Δευτέρα, οι εκπαιδευτικοί προχωρούν στον αποκλεισμό των ΕΠΑΛ στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ αύριο, Τρίτη, έχει προγραμματιστεί ο αποκλεισμός ΕΠΑΛ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι καθηγητές διαμαρτύρονται για τις διαθεσιμότητες 90 εκπαιδευτικών και τις διδακτικές ώρες που έχουν χαθεί στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) και τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ).

Απεργία της ΟΛΜΕ

Την Τετάρτη, 12 Μαρτίου, η ΟΛΜΕ έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος (ώρα 11 π.μ.) στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk