Το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» στον Γιώργο Χρυσοστόμου

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι ο 14ος νικητής του Θεατρικού Βραβείου Δημήτρης Χορν που απονεμήθηκε πριν από λίγη ώρα επί σκηνής του θεάτρου της οδού Αμερικής. Ελβαε από τα χέρια του προκατόχου του, Χάρη Φραγκούλη, στον Σταυρό του Χορν και τον φόρεσε. Η ερμηνεία του στο «Mistero Buffo» του Ντάριο Φο που ανέβηκε σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου, στο θέατρο Θησείον, ήταν αυτή που τον οδήγησε στη θέση του νικητή.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι ο 14ος νικητής του Θεατρικού Βραβείου Δημήτρης Χορν που απονεμήθηκε πριν από λίγη ώρα επί σκηνής του θεάτρου της οδού Αμερικής. Ελαβε από τα χέρια του προκατόχου του, Χάρη Φραγκούλη, τον Σταυρό του Χορν και τον φόρεσε. Η ερμηνεία του στο «Mistero Buffo» του Ντάριο Φο που ανέβηκε σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου, στο θέατρο Θησείον, ήταν αυτή που τον οδήγησε στη θέση του νικητή.

Φανερά συγκινημένος ο Γιώργος Χρυσοστόμου ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη του και του αφιέρωσε τον βραβείο, ένα βραβείο που χρωστά στη γενναιοδωρία όπως είπε το Θωμά Μοσχόπουλου να συνεργαστεί μαζί τους για το αποτέλεσμα της παράστασης. Μαζί έλαβε και την περγαμηνή, καθώς και τα 3.000 ευρώ που το συνοδεύουν _χορηγία του Γιάννη Χορν, που συνεχίζει η σύζυγός του, Στεφανί Χορν.

Συνυποψήφιοί του ήταν οι Γιάννης Καπελέρης, Δημήτρης Μοθωναίος και Κωνσταντίνος Μπιμπής.

Την εκδήλωση της απονομής χαιρέτησε ο Σταμάτης Φασουλής, που θέσπισε και το βραβείο, ενώ για τον Δημήτρη Χορν μίλησε ο Σπύρος Ευαγγελάτος. Στο θεσμό του Βραβείου αναφέρθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής, Κώστας Γεωργουσόπουλος (μέλη της επιτροπής είναι ο Σταμάτης Φασουλής, η Ξένια Καλογεροπούλου, η Λυδία Κονιόρδου και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Καράλη).

Η εκδήλωση, υπό την επιμέλεια του Σταμάτη Φασουλή και του Θεοδόση Ισαακίδη κύλησε με χαρά και συγκίνηση: Η σκυταλοδρομία συνεχίζεται.

Και του χρόνου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk