Για τους λάτρεις της τεχνολογίας που αναζητούν μια φουτουριστική προσέγγιση στην πεζή καθημερινότητά τους, η Pizza Hut έχει τη λύση. Ο λόγος για ένα διαδραστικό τραπέζι που η αμερικανική αλυσίδα παρουσίασε σε ένα concept βίντεο και το οποίο μετατρέπει τη βαρετή διαδικασία της παραγγελίας και της αναμονής σε… παιχνίδι.

Το τραπέζι που σχεδιάστηκε από την εταιρεία Chaotic Moon Studios, στο Τέξας, επιτρέπει στους πεινασμένους χρήστες να δημιουργήσουν την πίτσα των ονείρων τους με απλές και διασκεδαστικές κινήσεις.

Γεύμα «αφής»

Πρώτη κίνηση είναι η τοποθέτηση ενός smartphone στην ειδική θέση, επάνω στο τραπέζι. Αμέσως, το μενού ξετυλίγεται και οι χρήστες καλούνται να συνδυάσουν δια της αφής τα υλικά της αρεσκείας τους και να «ζωγραφίσουν» στο ταψί!

Οι πελάτες μπορούν εύκολα και γρήγορα να επιλέξουν το μέγεθος της πίτσας τους, το είδος της ζύμης που προτιμούν, τα υλικά που θέλουν να βάλουν – σε όλη την επιφάνειά της ή σε ένα μέρος της – να παραγγείλουν οτιδήποτε άλλο επιθυμούν από τον διαδραστικό κατάλογο και να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής (μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας).

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορους τίτλους, μέχρις ότου φτάσει στο τραπέζι τους το λαχταριστό τους γεύμα.