Tο νέο μοντέλο εστίασης Goody’s Burger House, παρουσίασε η αλυσίδα ταχυφαγείας Goody’s του ομίλου Vivartia. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης, η Goody’s παρουσιάζει νέα καταστήματα υπό το σήμα Goody’s Burger House ενώ κεντρικά καταστήματα του δικτύου θα μετατρέπονται σταδιακά σε Goody’s Burger House.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα σύγχρονο μοντέλο casual εστίασης, με επίκεντρο τον επισκέπτη με νέα αισθητική των χώρων που παραπέμπουν σε casual burger houses. Σε επίπεδο καταλόγου, οι προτάσεις βασίζονται κατά κύριο λόγο στην ποικιλία των burgers από 100% μοσχαρίσιο κιμά, αλλά και σε signature πιάτα όπως τα New York Sandwiches, η Quesadilla και τα BBQ Chicken Wings.

Επιστέγασμα του νέου αυτού μοντέλου, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, αποτελεί το κατάστημα επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Αβάνας, που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες ημέρες. Ήδη, από τον Ιανουάριο του 2014, λειτουργούν τα Goody’s Burger House σε Γλυφάδα, Νέα Κηφισιά, Κηφισιά, Παγκράτι, και Πασαλιμάνι, ενώ η εταιρεία μελετά και προγραμματίζει την περαιτέρω ανάπτυξη του νέου μοντέλου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια.