Καθαρά κέρδη 14,3 εκατ. ευρώ εμφάνισε η εταιρεία Πλαίσιο Computer το 2013, αυξημένα κατά 39,3%, ενώ τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 48% φθάνοντας τα 19,4 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η εταιρεία εμφάνισε ελαφρά μειωμένες πωλήσεις στο σύνολο του έτους 2013, αγγίζοντας τα 282,7 εκατ. ευρώ, οι οποίες όμως ανακάμπτουν, στο τελευταίο και τρίμηνο της χρήσης.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του έτους, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Πλαισίου, κ. Γεώργιος Γεράρδος, ανέφερε τα εξής «Τα κέρδη προ φόρων προσέγγισαν τα 20 εκατ. ευρώ, σχεδόν 50% υψηλότερα από το 2012 και μόνο η αύξηση των φορολογικών συντελεστών μπόρεσε να περιορίσει κάπως την ποσοστιαία άνοδο των αποτελεσμάτων μετά από φόρους. Η συνεπής παρακολούθηση του κόστους λειτουργίας επέφερε, για άλλη μια χρονιά, περιορισμό του, ενώ το EBITDA αυξήθηκε κατά 37,7%.

Η ικανοποιητική κεφαλαιακή διάρθρωση του Ομίλου, σε συνδυασμό με την ευρύτατη ρευστότητα – τα διαθέσιμα υπερέβησαν τα 50 εκατ. ευρώ- μας επιτρέπουν να προτείνουμε στη γενική συνέλευση τη διανομή μερίσματος 20 ευρω/λεπτών ανά μετοχή, σημαντικά υψηλότερου κατά 66%, σε σχέση με το 2012, σηματοδοτώντας την επιθυμία μας να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη των μετόχων μας ως απόρροια της πορείας της εταιρείας».