Κεφαλογιάννη: Διευκολύνουμε τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες

Στην ολοκλήρωση της αδειοδότησης τεσσάρων τουριστικών επενδυτικών προτάσεων, στην Ιο, τη Μεσσηνία, τη Μήλο και τη Τζια, αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τη διυπουργική σύσκεψη, που έγινε στο υπουργείο Ανάπτυξης υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού για την απλούστευση των αδειοδοτικών διαδικασιών των επιχειρήσεων.

Παράλληλα η υπουργός επισήμανε και το νέο επενδυτικό ενδιαφέρον, από την Grace Hotels, περιοχή της Καλαμάτας, ύψους 80 εκατ. ευρώ, υπογραμμίζοντας ότι «συνεχίζουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια διευκόλυνσης των νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων». Η ίδια σημείωσε ότι «το υπουργείο Τουρισμού, εργάζεται συστηματικά και με συνέπεια για τη μεγαλύτερη δυνατή απλοποίηση των διοικητικών και αδειοδοτικών διαδικασιών.

Εχουμε κάνει πολύ δουλειά, με συγκεκριμένα αποτελέσματα, σε όλο το φάσμα των αδειοδοτούμενων επιχειρήσεων. Η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη από επενδύσεις, που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας θα αυξήσουν σημαντικά τα έσοδα για το κράτος.

Ο τουρισμός απέδειξε ότι είναι βασικός πυλώνας επανεκκίνησης της οικονομίας. Στις προτεραιότητες μας είναι η προσέλκυση και η στήριξη νέων τουριστικών επενδύσεων».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk