Ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα του Αγγ. Φιλιππίδη

Ο Άγγελος Φιλιππίδης εξαπολύει το δικό του δριμύ κατηγορώ δια υπομνήματος του συνηγόρου του, κ. Αθανάσιου Βαρλάμη, για όλα τα στάδια της περιπέτειας του, από το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης κατά το οποίο δεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, ως και την επιστροφή του στην Ελλάδα , αλλά και τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

Επιτίθεται συγκεκριμένα στην επίκουρη εισαγγελέα Διαφθοράς κυρία Πόπη Παπανδρέου, εκτιμώντας ως «αυτοϋπονομευμένο» το κατηγορητήριο, βασισμένο καθώς είναι εξ ολοκλήρου στη πορισματική αναφορά που υπογράφει η ίδια. Ισχυρίζεται ότι βρίθει αντιφατικών τραπεζικών και οικονομικών παραδοχών, ενώ έρχεται σε ευθεία αντίφαση με κρίσιμα έγγραφα τα οποία «παρανόμως» δεν αποτελούν τμήμα της δικογραφίας, επιπλέον, δε, προσκρούουν απόλυτα στα τραπεζικά δεδομένα, τα ισχύοντα σε κάθε τράπεζα, κατά τη χορήγηση δανείων.

Δεδομένου ότι το εισαγγελικό πόρισμα βασίζεται σε προγενέστερα πορίσματα της Τράπεζας της Ελλάδας, ο κατηγορούμενος αφήνει αιχμές και για τους υπευθύνους – συντάκτες τους, χαρακτηρίζοντας «διάτρητα» τα κείμενα τους και εν γένει «ανυπόστατη» την κατηγορία που τον βαρύνει.

Διαβάστε ολόκληρο το υπόμνημα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk