Στη διοίκηση της Attica Bank Γκ. Μάναλης και Αλ. Αντωνόπουλος

Με την τοποθέτηση του κ. Γκίκα Μάναλη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, του κ. Αλέξανδρου Αντωνόπουλου στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, καθώς και τις άλλες αλλαγές οι οποίες έγιναν, η Attica Bank ολοκληρώνει το σχέδιο της εσωτερικής αναδιοργάνωσης της Τράπεζας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τον τρόπο αυτό καθίσταται πιο ισχυρή για να ανταποκριθεί με επάρκεια και αποτελεσματικότητα στις προκλήσεις της νέας εποχής, που διαμορφώθηκαν μετά την επιτυχημένη ανακεφαλαιοποίησή της.
Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Γαμβρίλης και το Δ.Σ. της Attica Bank προχώρησαν στις συγκεκριμένες επιλογές με κριτήρια την προσωπικότητα και τις ικανότητες των δύο στελεχών.
Οι κ.κ. Μάναλης και Αντωνόπουλος διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και η φιλοσοφία τους είναι απολύτως συμβατή με τον τρόπο λειτουργίας, τους στόχους και τον ευρύτερο ρόλο, που διαδραματίζει η Attica Bank. Και ως εκ τούτου μπορούν να συμβάλλουν αποφασιστικά στην ενδυνάμωση και στην διεύρυνση του ρόλου της Τράπεζας στο τραπεζικό σύστημα και την οικονομία της χώρας.
Επιπλέον, η τοποθέτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας των κ.κ. Νικολάου Μπακατσέλου και Γιάννου Γραμματίδη ενισχύει περαιτέρω το διοικητικό δυναμικό της Τράπεζας με πρόσωπα με αναγνωρισμένη αξία και διακριτή διαδρομή στα επιχειρηματικά και ευρύτερα οικονομικά πράγματα του τόπου.
Ο κ. Γαμβρίλης δήλωσε σχετικά ότι «επιδίωξή μας, με αυτές τις αλλαγές, είναι να επιταχύνουμε την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Τράπεζας στη νέα πορεία της στο μέλλον».


Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα σχεδιασμό που θέλει την Attica Bank «να σταθεροποιεί τον διακριτό της ρόλο στο τραπεζικό σύστημα και να μετασχηματίζεται σε ένα ευέλικτο τραπεζικό ίδρυμα με σαφή προσανατολισμό τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας και την ενίσχυση καινοτόμων και εξωστρεφών επιχειρήσεων, του κέντρου και της περιφέρειας, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ανταγωνιστικούς τομείς και παρουσιάζουν θετικές προοπτικές».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk