Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για την υπόθεση του θανάτου του Χόφμαν

Σύμφωνα με αστυνομικές αναφορές που επικαλούνται εφημερίδες της Νέας Υόρκης, τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για το θάνατο του ηθοποιού Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν. Η αστυνομία έκανε έφοδο σε τρία διαμερίσματα μίας πολυκατοικίας, στην οποία την οδήγησαν τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση, βρίσκοντας σακουλάκια με ηρωίνη. Την ίδια ώρα, ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη καταλήξει στα αίτια θανάτου του 46χρονου ηθοποιού.

Σύμφωνα με αστυνομικές αναφορές που επικαλούνται εφημερίδες της Νέας Υόρκης, τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για το θάνατο του ηθοποιού Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν. Την ίδια ώρα, ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη καταλήξει στα αίτια θανάτου του 46χρονου ηθοποιού.

Όπως αναφέρουν οι New York Times και η New York Daily News, η αστυνομία έκανε έφοδο σε τρία διαμερίσματα μίας πολυκατοικίας, στην οποία την οδήγησαν τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση. Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει την προέλευση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που είχε βρεθεί στο διαμέρισμα του ηθοποιού.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, και βρέθηκαν συνολικά 350 σακουλάκια. Τα σακουλάκια δεν είχαν τη «σήμανση» άσος σπαθί ή άσος καρδιά, όπως εκείνα που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα του Χόφμαν.

H ηρωίνη από το διαμέρισμα του ηθοποιού δεν βρέθηκε, στην αρχική δειγματοληπτική εξέταση, να περιέχει φαιντανύλη. Η ουσία χρησιμοποιείται ως προσθετικό και έχει συνδεθεί με αριθμό θανάτων από υπερβολική δόση.

Νέα στοιχεία γύρω από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένονται την Τετάρτη. Οι οικείοι του Χόφμαν ανέφεραν ότι η κηδεία θα γίνει σε στενό κύκλο ενώ αργότερα μέσα στο μήνα θα γίνει και δεύτερη τελετή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk