Ανθρωπιστική βοήθεια για Κεφαλονιά από Solidarity Now και Open Society Foundations

Τη δέσμευσή τους για την υποστήριξη των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς γνωστοποίησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Solidarity Now και το Open Society Foundations.

Με τη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων το Solidarity Now θα προσφέρει βοήθεια που θα αφορά τις ανάγκες σίτισης, στέγασης και αποκατάστασης ζημιών σε σχολεία και νοσοκομεία της περιοχής, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών της Κεφαλονιάς.
Ήδη, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Solidarity Now, κ. Στέλιος Ζαββός και τα στελέχη του Οργανισμού στην Ελλάδα, βρίσκονται σε επαφές με την Κυβέρνηση, τα αρμόδια Υπουργεία και τις τοπικές Αρχές, προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος διοχεύτεσης των πόρων στην τοπική κοινωνία για την κάλυψη των απαραίτητων αναγκών.
«Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, κρίνεται αναγκαίο να ληφθούν πρωτοβουλίες για τη στήριξη των πληγέντων. Εργαζόμαστε εντατικά για να αξιοποιήσουμε το δίκτυο των οργανισμών και των ανθρώπων μας, με στόχο την την ουσιαστική συμμετοχή, παράλληλα με το κυβερνητικό έργο στην αποκατάσταση των ζημιών στην παθούσα περιοχή», δήλωσε στέλεχος του Solidarity Now.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk