Θεοχάρης: Προχωράμε σε σύσταση υπηρεσίας προληπτικού ελέγχου

Στη σύσταση στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ειδικής αποκεντρωμένης υπηρεσίας προληπτικού ελέγχου με τμήματα που θα εδρεύουν σε έδρες Περιφερειών, τα οποία θα ασκούν τις αρμοδιότητες που μεταφέρθηκαν από το ΣΔΟΕ προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.

Στη σύσταση στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ειδικής αποκεντρωμένης υπηρεσίας προληπτικού ελέγχου με τμήματα που θα εδρεύουν σε έδρες Περιφερειών, τα οποία θα ασκούν τις αρμοδιότητες που μεταφέρθηκαν από το ΣΔΟΕ προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών.

Απαντώντας σήμερα Τετάρτη μέσω Τwitter σε ερώτηση φορολογουμένου σχετικά με τις προθέσεις του υπουργείου αναφορικά με την υπηρεσία προληπτικού ελέγχου ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης τόνισε πως έχει δρομολογηθεί η σύσταση της. «Προχωράμε στη σύσταση της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προωθεί και υλοποιεί μία σειρά από παρεμβάσεις αναδιάρθρωσης και βελτίωσης των φορολογικών και τελωνειακών υπηρεσιών της, οι οποίες σχετίζονται τόσο με την επιμόρφωση και το μισθολογικό καθεστώς των φοροελεγκτών , όσο και με την αναβάθμιση συστημάτων και διαδικασιών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk