Γευσιγνωσία στο Κολωνάκι

Το ντελικατέσεν ΝotJustGreekSalad στην οδό Βαλαωρίτου 17 είναι πλέον γνωστό για τις γευσιγνωσίες που πραγματοποιεί στο πατάρι του. Αυτή την Πέμπτη 6 Φεβρουάριου διοργανώνει μια ακόμα παρουσίαση και μας συστήνει το βιολογικό κρασί και άλλα εκλεκτά προϊόντα της οικογένειας Κοντογιάννη.

Συγκεκριμένα στους αμπελώνες της οικογένειας στην Κόρινθο καλλιεργούνται οι ποικιλίες Σαββατιανό, Ροδίτης και μια παλιά ερυθρή ποικιλία, το Μαυρούδι. Ετσι, παράγονται τρία βιολογικά κρασιά (λευκό, ροζέ και ερυθρό) με την κάθε φιάλη να είναι αριθμημένη. Παράλληλα, με την παραδοσιακή τεχνική παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα και βιολογικό πετιμέζι, ενώ στους ελαιώνες καλλιεργείται η ποικιλία Μανάκι, με τους καρπούς να μαζεύονται με το χέρι από τα δέντρα και να ελαιοποιούνται την ίδια μέρα με ψυχρή έκθλιψη. Ξεχωριστές, επίσης, είναι και οι ξανθές βιολογικές σταφίδες σουλτανίνες της οικογένειας.

Ολα αυτά τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα αύριο προς δοκιμή στον εσωτερικό πάγκο του καταστήματος, ενώ στις 7.00 το απόγευμα στο πατάρι το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τον παραγωγό Μιχάλη Κοντογιάννη και τους νεότερους της οικογένειας Ελπίδα και Θεόδωρο και να γευτεί τα κρασιά με οδηγό τον οινογνώστη Γιάννη Παπαδάκη.

Για τη συμμετοχή σας στην παρουσίαση αυτή επικοινωνήστε με το not just greek salad στη διεύθυνση info@notjustgreeksalad.com.

Βαλαωρίτου 17, Κολωνάκι, τηλ. 213 0261 989, www.notjustgreeksalad.com

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk