Χρ. Ζώης: «Ο Βύρων Πολύδωρας θα είναι επικεφαλής και προσβλέπουμε στην εμπειρία του»

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου ο Χρ. Ζώης μίλησε στον Βήμα fm για την ίδρυση νέου κόμματος

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου ο Χρήστος Ζώης μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για την ίδρυση νέου κόμματος.{{{ audio1 }}}

Για τη δημιουργία νέου κόμματος από τον ίδιο

«Αυτή η προσπάθεια, η οποία θα είναι η συνισταμένη πολλών συνιστωσών, κομμάτων, κινήσεων και προσωπικοτήτων, έχει έμφαση στην προσπάθεια που οφείλουμε όλοι να καταβάλλουμε για την πατρίδα μας και το λαό μας. Υπό αυτό το λόγο, θα έχει ένα όνομα που απηχεί και την πρωτοβουλία και το στόχο και τη σκοπιμότητά μας. Η πολιτική πρωτοβουλία αυτή είναι γνωστή και θα ήταν υποκριτικό να παρουσιαστούμε με μια ταυτότητα που δεν είναι δικιά μας. Έχουμε παρουσιαστεί και ως Νέα Μέρα και εν όψει της ίδρυσης του νέου πολιτικού φορέα, η Ευρώπη είναι το σπίτι μας. Αλλά η Ελλάδα είναι η κρεβατοκάμαρά μας. Σας λέω ότι πρέπει το ενδιαφέρον μας για την πατρίδα να είναι έντονο και να αντιληφθούμε ότι έχει δυνατότητες που έχουν απαξιωθεί και υποτιμηθεί από αυτούς που λένε ότι διαπραγματεύονται, αλλά ουδείς λέει τι διαπραγματεύεται και με ποιους και θα πρέπει με αυτούς που δίνουν ανάλογη αξία στην πατρίδα μας να διεκδικήσουμε την ισότιμη θέση στην οποία θα πρέπει να βρισκόμαστε και δυστυχώς δεν έχουμε στην Ευρώπη.»

Για τη συμμετοχή του Β. Πολύδωρα στο νέο κόμμα

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας πω ότι τον έχουμε καλέσει να τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας. Το θεωρούμε τιμητικό και θεωρούμε ότι η πολύχρονη εμπειρία του θα μας βοηθήσει με έναν τρόπο που στα δικά μας μάτια είναι ορατός.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk