Ο Μ. Τσαμάζ στο Δ. Σ. της βρετανικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών ΕΕ

Ο βρετανικός κολοσσός τηλεπικοινωνιών ΕΕ ανακοίνωσε την αντικατάσταση του Timotheus Hoettge από τον Thomas Dannenfeldt , καθώς και την αντικατάσταση της Claudia Nemat από τον Μιχάλη Τσαμάζ με ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2014.

Ο Thomas Dannenfeldt, Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών της Deutsche Telekom ΑΕ από τον Ιανουάριο του 2014, θα είναι μη-εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕ, ενώ ο Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ θυγατρικής της Deutsche Telekom στην Ελλάδα, από τις 3 Νοεμβρίου 2010, θα είναι μη-εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕ.

Να σημειωθεί ότι η EE είναι η πιο προηγμένη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Μεγάλη Βρετανία και λειτουργεί το μεγαλύτερο και ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη χώρα.

Η EE περιλαμβάνει υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας για ιδιώτες, επιχειρήσεις και την αγορά χονδρικής.Με περίπου 15.000 εργαζομένους και 600 καταστήματα λιανικής, η EE εξυπηρετεί περισσότερους από 27 εκατομμύρια πελάτες στη Μεγάλη Βρετανία.

Το δίκτυο 4G, το οποίο πρώτη η EE διέθεσε στη βρετανική αγορά το 2012, είναι ένα από τα ταχύτερα παγκοσμίως και το γοργότερα αναπτυσσόμενο στον κόσμο σε όρους προσέλκυσης συνδρομητών (μετά τη Νότια Κορέα). Η κάλυψη του δικτύου 4G φτάνει σχεδόν το 70% του πληθυσμού της χώρας, ενώ τα δίκτυα 2G και 3G της εταιρείας καλύπτουν το 99% και 98% του πληθυσμού αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, το εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας ευρυζωνικό δίκτυο οπτικών ινών της EE καλύπτει το 54% του πληθυσμού και οι ευρυζωνικές υπηρεσίες ADSL το 98,7%.

Η EE έχει λάβει σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών και του δικτύου της. Μεταξύ άλλων, έχει αναγνωριστεί ως το καλύτερο δίκτυο της Μεγάλης Βρετανίας από τη RootMetrics®, το Ταχύτερο Δίκτυο στα “2013 uSwitch Awards”, το Καλύτερο Δίκτυο στα “2013 Mobile Choice Consumer Awards” και τα “What Mobile Awards”, το Καλύτερο Δίκτυο για Επιχειρήσεις στα “2013 Mobile Industry awards”, ενώ έχει λάβει βραβείο Καινοτομίας Δικτύου στα “2013 Recombu awards”.

Το δίκτυο της EE έχουν επιλέξει για τις ανάγκες επικοινωνίας τους κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Μεγάλης Βρετανίας, όπως η ASDA, BT, Canon, Expedia, Kimberly-Clark και Virgin Media.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk