Μια νέα γκάμα γλυκισμάτων προσφέρει από τις αρχές της σεζόν το café-bar «La Brasserie» του ξενοδοχείου Τιτάνια, σε όλους τους επισκέπτες του, δίνοντάς τους την επιλογή να απολαύσουν επιδόρπια με λιγότερες θερμίδες. Τα γλυκά, όπως μπράουνις με γκανάς σοκολάτας, τσιζκέικ βύσσινο, μπαβαρουάζ με φράουλες, μους γιαουρτιού με σοκολάτα και κορν φλέικς κ.ά., είναι φτιαγμένα μόνο με στέβια και κανένα άλλο γλυκαντικό. Ηστέβια(Stevia rebaudiana) είναι ένα είδος φυτού με προέλευση την Παραγουάη και τη Βραζιλία. Τα φύλλα της και τα γλυκαντικά που προέρχονται από αυτήν έχουν πολλαπλάσια γλυκύτητα από τη ζάχαρη, δεν αποδίδουν ενέργεια (θερμίδες) και δεν περιέχουν υδατάνθρακες. Το αποτέλεσμα είναι τα γλυκά που φτιάχνονται με μοναδική πηγή γλυκύτητας τη στέβια να έχουν χαμηλή θερμιδική αξία, χωρίς ωστόσο να υπολείπονται σε γεύση. Αν βρεθείτε κοντά στο ξενοδοχείο Τιτάνια, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα από τα καινούργια επιδόρπια με στέβια, συνοδεία κάποιου φρεσκοστυμμένου χυμού ή ενός αρωματικού καφέ