Το vima.gr προτείνει για την TV την Τρίτη

Σρεκ 2 (ΑΝΤ1, 21.15)

Στην υγειά µας, ρε παιδιά!
ALPHA, 21.00
O Σπύρος Παπαδόπουλος και οι συντελεστές της εκπομπής έχουν ετοιμάσει ένα πρωτοχρονιάτικο γλέντι για να κρατήσουν συντροφιά ως τις πρώτες πρωινές ώρες στους τηλεθεατές. O Δημήτρης Μπάσης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Παναγιώτης Πράτσος και η Νάντια Κοντογεώργη αναλαμβάνουν το μικρόφωνο. Οι Σωτήρης Καλυβάτσης, Παύλος Κοντογιαννίδης, Χάρης Ρώμας, Χριστίνα Αλεξανιάν και Παρθένα Χοροζίδου συμπληρώνουν την παρέα. Οι Αγγελική Νικολούλη, Κώστας Χαρδαβέλλας, Πέτρος Λαγούτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μάριος Αθανασίου, Ελισάβετ Μουτάφη, Μηνάς Βιντιάδης, Τζέση Παπουτσή, Ελένη Καστάνη, Πατρίκιος Κωστής, Βασιλική Αγγέλη, Τάσος Γιαννόπουλος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Στέλλα Γιαμπουρά και Αγγελίνα Ματαλιωτάκη μπαίνουν στο γλέντι και γίνονται συνδαιτυμόνες σας την ώρα της γιορτής. Ακόμη, εορταστικές μελωδίες από νέα παιδιά της Φιλαρμονικής του Δήμου Παλλήνης και παραδοσιακοί κρητικοί χοροί από τον Λαογραφικό Ομιλο Χανίων βάζουν το ελληνικό χρώμα στην αλλαγή του χρόνου.
Παιδικές ταινίες


Σρεκ 2
(Shrek 2)
ΑΝΤ1, 21.15


Ο συμπαθέστερος δράκος στην ιστορία του animation (φωνή Μάικ Μάγερς), μια θηριώδης αλλά πονόψυχη «μπάλα», επανέρχεται σε νέες περιπέτειες δύο μόλις χρόνια μετά την πρώτη, θριαμβευτική εξόρμησή του στις αίθουσες. Εδώ καλείται να συναντήσει για πρώτη φορά τα πεθερικά του. Χαϊλάιτ, ο παμπόνηρος γάιδαρος (φωνή Εντι Μέρφι) και ο Παπουτσωμένος Γάτος (φωνή Αντόνιο Μπαντέρας). (ΗΠΑ, 2004, 81′)
Ο Ποντικοµικρούλης 2
(Stuart Little 2)


ΜΕGA, 21.15


Ο ποντικός με τη λαλιά ανθρώπου επιστρέφει και τα βάζει με… γάτες. Χαρούμενος συνδυασμός ανθρώπων – καρτούν σε σκηνοθεσία Ρομπ Μίκοφ και με πρωταγωνίστρια την Τζίνα Ντέιβις. (ΗΠΑ, 2002, 72′)
Δημοσιεύτηκε στο HeliosPlus στις 30 Δεκεμβρίου 2013

HeliosPlus

Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk