Φούσκωσαν τα ρεύματα του Ναυπλίου από τις ισχυρές βροχοπτώσεις

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, καθώς λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων έχουν φουσκώσει τα ρέματα, έχουν πλημμυρίσει δρόμοι και έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε όσους κινούνται στα χωριά Ν.Τίρυνθα, Αργολικό, Ν.Ροεινό και Παναρίτι.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, καθώς λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων έχουν φουσκώσει τα ρέματα, έχουν πλημμυρίσει δρόμοι και έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε όσους κινούνται στα χωριά Ν.Τίρυνθα, Αργολικό, Ν.Ροεινό και Παναρίτι.

Το ρέμα του Ραμαντάνι και άλλα μικρότερα ρέματα «κατεβάζουν» πολύ νερό και από νωρίς το πρωί της Παρασκευής βρίσκεται σε ετοιμότητα ο δήμος Ναυπλιέων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, σύμφωνα με τις argolikeseidiseis.gr, εντοπίζεται στην περιοχή της Νέας Τίρυνθας, καθώς η κυκλοφορία έχει κλείσει και στα δύο ρεύματα.

Πρόβλημα υπάρχει και στο ρέμα του Παναριτίου που περνά μέσα από το Αργολικό. Εκεί έχουν φτάσει άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που έχουν τοποθετήσει ειδική σήμανση στα επικίνδυνα σημεία.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk