Παίκτης τραυματίστηκε από κάδο στο κλειστό του Σπόρτιγκ

Ενα ακόμα ιδιαίτερα δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα στον ελληνικό αθλητισμό. Ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ, Προμηθέα Πατρών, της Γ’ εθνικής κατηγορίας,  Γιάννης Ντιμπ, δέχθηκε επίθεση με… κάδο απορριμμάτων από οπαδούς του Σπόρτιγκ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του στα Πατήσια.

Ενα ακόμα ιδιαίτερα δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα στον ελληνικό αθλητισμό. Ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ, Προμηθέα Πατρών, της Γ’ εθνικής κατηγορίας, Γιάννης Ντιμπ, δέχθηκε επίθεση με… κάδο απορριμμάτων από οπαδούς του Σπόρτιγκ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του στα Πατήσια.

Ο Ντιμπ, που παρέμεινε για αρκετά λεπτά στο παρκέ αναίσθητος, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκαν επτά ράμματα.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι το γήπεδο εκκενώθηκε, ενώ στη τελευταία επίθεση, με το σκορ στο 75-76, οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να μην επιχειρήσουν να σκοράρουν ως ένδειξη συμπαράστασης στον τραυματισμένο αντίπαλό τους.

Η αναμέτρηση Σπόρτιγκ – Προμηθέα μεταδιδόταν διαδικτυακά (όπως θα δείτε και από το παρακάτω βίντεο) από την ιστοσελίδα του Προμηθέα, η διοίκηση του οποίου έχει στα χέρια της όλο το οπτικό υλικό και προτίθεται να καταθέσει μήνυση.
.

Watch live streaming video from iliasport at livestream.com
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk