Ευρύ φάσμα υπηρεσιών από την Cargo Group Services

H Cargo Group Services ξεκίνησε τη δραστηριότητά της πριν από 15 χρόνια και κατάφερε στο σύντομο αυτό διάστημα να αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο της.

H Cargo Group Services ξεκίνησε τη δραστηριότητά της πριν από 15 χρόνια και κατάφερε στο σύντομο αυτό διάστημα να αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο της. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που συνοψίζονται στις ακόλουθες:
  • Διεθνή μεταφορά, οδική, αεροπορική και ναυτιλιακή, με FCL και LCL από και προς όλους τους εμπορικούς προορισμούς στον κόσμο. Εχοντας συνάψει σημαντικές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα την αποκλειστική συνεργασία με την ECULINE, συγκρότησε ένα πανίσχυρο δίκτυο ανταποκριτών που καλύπτει πλέον των 90 χωρών.
H Cargo Group Services, με τη συχνότητα, την περιοδικότητα των φορτώσεων και τις ανταγωνιστικές τιμές, αποτελεί μια από τις ελκυστικότερες επιλογές της αγοράς. Η τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει της επιτρέπει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τoυ σύγχρονου επιχειρείν.
  • Εκτελωνισμός εμπορευμάτων. Η Cargo Group Services είναι μια από τις ελάχιστες ελληνικές επιχειρήσεις με την πιστοποίηση ΑΕΟ/ΕΟΦ (Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας) της Ευρωπαϊκής Ενωσης για Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια & Προστασία. Με τη βαθιά γνώση και εμπειρία πλέον των 30 ετών μπορεί και παρέχει στους πελάτες της τον συνδυασμό ευελιξίας του μεμονωμένου εκτελωνιστή με την τυποποίηση και αξιοπιστία μιας σοβαρής και οργανωμένης εταιρείας.
Αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες – διατυπώσεις με τις τελωνειακές αρχές άμεσα και αξιόπιστα, ενώ συντονίζει ταυτόχρονα εκτελωνιστικές εργασίες σε διάφορα τελωνεία π.χ. Λιμένος και Αεροδρομίου. Η εταιρεία προσπαθεί και πετυχαίνει να βοηθά τους πελάτες της στη διαχείριση των διαδικασιών που σχετίζονται με όλα τα τελωνειακά καθεστώτα, παρέχοντας συμβουλές, ξεκάθαρη απεικόνιση κόστους και «έξυπνες» προτάσεις αποφυγής περιττών δαπανών.
  • «Τελωνειακό Logistics» – Αποθήκευση. H εταιρεία παρέχει υπηρεσίες φορτοεκφόρτωσης, αποθήκευσης σε ελεύθερη και τελωνειακή αποθήκη, διαχείριση παραγγελιών και πανελλαδική διανομή προϊόντων, καθώς και διαχείριση – αποθήκευση εμφόρτων container.
Η τελωνειακή αποθήκη δίνει τη δυνατότητα εναπόθεσης σε καθεστώς τελωνειακής αποταμίευσης επιτρέποντας στους πελάτες να ελέγχουν καλύτερα τις χρηματοοικονομικές ροές τους. Η αποθήκη της εταιρείας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο σε πλήρως ελεγχόμενο χώρο, με όλα τα σύγχρονα συστήματα διαχείρισης αποθέματος και ασφάλειας που καλύπτουν τόσο τον στεγασμένο χώρο όσο και τον υπαίθριο που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των containers.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk