Τουρνουά αλληλεγγύης «Γκολ στη φτώχεια»

Οι άστεγοι, τα άτομα που είναι εξαρτημένα από ψυχοτρόπες ουσίες και οι πρόσφυγες είναι οι τρεις κατηγορίες που βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της πρωτοβουλίας.

Το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία», οι ποδοσφαιρικές ομάδες ΒΗΜΑ FM– ΝΕΑ και ANT1, που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Τύπου και η Μικτή Ομάδα Ποδοσφαίρου Νοσοκομείων Αττικής με την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμου και Παιδείας Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού συνδιοργανώνουν ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:00 π.μ., με στόχο την ενίσχυση της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».

Η καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» ξεκίνησε το 2006 με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων και την υποστήριξη ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας. Οι άστεγοι, τα άτομα που είναι εξαρτημένα από ψυχοτρόπες ουσίες και οι πρόσφυγες είναι οι τρεις κατηγορίες που βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της πρωτοβουλίας.

Κατόπιν συμφωνίας των διοργανωτών, ΔΕΝ θα υπάρχει εισιτήριο, αλλά στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο κουτί όπου οι θεατές να καταθέτουν εφόσον το επιθυμούν οποιοδήποτε αντίτιμο για την ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Αστέγων.

Τις απονομές και τις βραβεύσεις θα κάνει ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, κ. Νίκος Σαράντος, ενώ επίτιμοι προσκεκλημένοι θα είναι στελέχη της UNICEF Hellas και της Διεθνούς Αμνηστίας Ελλάδος, οι οποίοι θα στείλουν μηνύματα κατά της βίας, του ρατσισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Τα έσοδα και υλικά που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την ενίσχυση της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» και της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Αστέγων.

Ελάτε να φορτώσουμε με γκολ τα δίχτυα του κοινωνικού αποκλεισμού!

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk