Ο Λευτέρης Λαζάρου έχει δημιουργήσει για τις γιορτές μενού βασισμένα σε θαλασσινές γεύσεις και όχι μόνο, διατηρώντας παράλληλα τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της κουζίνας του. Ετσι ο πλούτος των γεύσεων συναντά την υψηλή τεχνική, τη βαθιά γνώση της ελληνικής κουζίνας και φυσικά τη διάθεση για ανατροπή και απροσδόκητους γευστικούς συνδυασμούς.

Το Βαρούλκο σας περιμένει λοιπόν αυτές τις γιορτές για να απολαύσετε μια εξαιρετική κουζίνα στην ατμοσφαιρική σάλα του.

MENU

Παραμονή Χριστουγέννων

Μπουγιαμπέσα.

Καπνιστό χέλι με κονφί κρεμμύδι, πολέντα γιαουρτιού και σκόρδο.

Μπακαλιάρος σοτέ με κρέμα σταμναγκάθι και σιρόπι από κρασί Sandeman Port.

Σπάλα μοσχαρίσια με νιόκι και μανιτάρια τρομπέτες.

Γλυκό

Κάστανο

Cremeux κάστανο, compote framboise-σύκο, mousse λευκής σοκολάτας.

Τιμή : 65,00€

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Κολοκυθόσουπα αρωματισμένη με φασκόμηλο, προσούτο και αφρό cappuccino.

Καλαμάρι ντόπιας αλιείας με σάλτσα πορτοκάλι και φακές Εγκλουβής.

Ριζότο σουπιάς με σφαίρα από μελάνι και λαχανικά.

Καρέ αρνί με πέστο μέντας και πατάτες κονφί.

Γλυκό

Apricot Gianduja

Μπισκότο sacher, compote βερύκοκο, mousse gianduja, sorbet μάνγκο.

Τιμή : 70,00€

Περισσότερα στο www.varoulko.gr