Διήμερο πάρτυ… θορύβου και… φασαρίας στο Βυρσοδεψείο

Η φιλοδοξία είναι απλή στη σύλληψη της όσο και στην πραγματοποίηση της. Ένα διήμερο όπου θα κυριαρχεί ο θόρυβος και η φασαρία. Τόσο για αυτούς που θα βρίσκονται πάνω στη «σκηνή» όσο και σε αυτούς που θα είναι κάτω από αυτήν.

Η φιλοδοξία είναι απλή στη σύλληψη της όσο και στην πραγματοποίηση της. Ένα διήμερο όπου θα κυριαρχεί ο θόρυβος και η φασαρία. Τόσο για αυτούς που θα βρίσκονται πάνω στη «σκηνή» όσο και σε αυτούς που θα είναι κάτω από αυτήν.
Ο χώρος είναι το Βυρσοδεψείο στον Βοτανικό όπου το προσεχές Σάββατο και Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το Διήμερο noise/drone. Η΄ διαφορετικά ένα διήμερο πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής.
Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές ο χώρος του εμπνέει μουσικούς, διοργανωτές και…. κομπρεσέρ. Μια διαδρομή ανάμεσα σε ένα δάσος από τσιμεντοκολόνες, συνηχήσεις και στάσιμα κύματα από ένα μονοφωνικό σύστημα αναπαραγωγής μεγάλης ισχύος.
Ο ακροατής ακολουθεί τις πολλαπλές διαδρομές στο χώρο, εξερευνώντας την πυκνότητα των ημιτονοειδών κυμάτων. Παράλληλα, θα γίνεται βίντεο προβολή Chladni Patterns απεικονίζοντας με αναλογικά μέσα το πλήθος των αρμονικών και των δονήσεων. Η επέμβαση του κομπρεσέρ θα ηχογραφηθεί, θα καταγραφεί σε βίντεο και θα προβάλλεται σαν μνήμη και τεκμηρίωση του ίχνους που άφησε στο δάπεδο.
Όλος ο σχεδιασμός αποτελεί μία πρόταση των Δημήτρη Καμαρωτού και Νίκου Κυριαζόπουλου. Σύλληψη χώρου / Δημιουργία διαδρομών: Εύα Μανιδάκη (αρχιτέκτων). Φώτης Γκρίλιας (βοηθός). Δημιουργία γραφημάτων Chladni σε πραγματικό χρόνο/Βίντεο: Βασίλης Κουντούρης
To Line – up περιλαμβάνει τους: Γιώργο Αξιώτη, Γιώργο Γεωργίου, Άκη Δαούτη, Αλέξανδρο Δρυμωνίτη, Θοδωρή Ζιούτο, Δημήτρη Καμαρωτό, Δημήτρη Καραγεώργο, Βασίλη Κουντούρη, Μαρίνο Κουτσομιχάλη, Γιάννη Κοτσώνη, Νίκο Κυριαζόπουλο, Ilan Manouach, Μανώλη Μανουσάκη, Άκη Σίνο, Δανάη Στεφάνου, Acte Vide, Tim Ward, Studio 19, ISE, Balinese Beast
Που και πότε
Διήμερο noise/drone Φεστιβάλ στο Βυρσοδεψείο
Διεύθυνση: Ορφέως 174, Βοτανικός
Ημερομηνία: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 21:30
& Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 17:00 & 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ
8 ευρώ το διήμερο
Τηλέφωνο: 2103453203
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk