Καμμένος: Να πληρώσουν όσοι έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα

Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής στην υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά τάσσονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, να τονίζει ότι το κόμμα του «είναι ανοιχτό σε οποιαδήποτε επέκτασή της». «Όσοι έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα πρέπει να πληρώσουν. Δεν μπορεί να συγκαλυφθεί τίποτε, δεν επιτρέπεται να ψηφίσει κανείς τη συγκάλυψη» ανάφερε ο κ. Καμμένος.

Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής στην υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά τάσσονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, να τονίζει ότι το κόμμα του «είναι ανοιχτό σε οποιαδήποτε επέκτασή της».

«Όσοι έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα πρέπει να πληρώσουν. Δεν μπορεί να συγκαλυφθεί τίποτε, δεν επιτρέπεται να ψηφίσει κανείς τη συγκάλυψη» ανάφερε ο κ. Καμμένος.

Τόνισε ότι η υπόθεση των υποβρυχίων δεν μπορεί «να μπει στο συρτάρι» και ότι «δεν μπορεί να ησυχάσει ο τόπος όταν υπάρχουν κάποιοι που έχουν ληστέψει την περιουσία του ελληνικού λαού».

Ο Π.Καμμένος έλαβε το λόγο ξανά, λίγο πριν αρχίσει η ονομαστική ψηφοφορία, τονίζοντας ότι μετά την ομιλία του Ευ.Βενιζέλου καθίσταται πιο αναγκαίο από ποτέ να ξεκινήσει εξεταστική για τα υποβρύχια.

Παραθέτοντας στοιχεία για τις εμπλεκόμενες εταιρείες μίλησε για άκυρες συμβάσεις, ενώ ζήτησε από τον Ευ.Βενιζέλο να φέρει συγκεκριμένα στοιχεία αν διαθέτει και να μην αφήνει υπονοούμενα για συμφέροντα που πλήττονται και ταξίδια της κυρίας Κατσέλη στα Εμιράτα στα οποία -όπως είπε ο κ. Καμμένος- συμμετείχαν και άλλοι.

Όσα ζητάτε να διερευνηθούν έχουν ήδη διερευνηθεί του απάντησε ο Ευ.Βενιζέλος που ξαναπήρε το λόγο, κυρίως για να απαντήσει στον Θ.Δρίτσα του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της κατάθεσης στα πρακτικά απομαγνητοφωνημένης συνέντευξης του Θ.Δρίτσα στον 9,84.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk