Συγχαρητήρια από Βενιζέλο για την επανεκλογή Κουβέλη

Συγχαρητήρια επιστολή στον Φώτη Κουβέλη για την επανεκλογή του ως προέδρου της ΔΗΜΑΡ στο συνέδριο του κόμματος, απέστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί πάντως ότι «δεν είναι τώρα η στιγμή για οποιαδήποτε αναφορά στο μείζον ζήτημα της συσπείρωσης της ευρύτερης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης».

Συγχαρητήρια επιστολή στον Φώτη Κουβέλη για την επανεκλογή του ως προέδρου της ΔΗΜΑΡ στο συνέδριο του κόμματος, απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Ο κοινοβουλευτικός και γενικότερα ο θεσμικός ρόλος του προέδρου ενός κοινοβουλευτικού κόμματος αφορά τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και ως εκ τούτου υπερβαίνει τα στενά όρια της κομματικής πολιτικής» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Βενιζέλος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο κ. Κουβέλης θα ανταποκριθεί απόλυτα και σε αυτή τη διάσταση της θέσης του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά πάντως ότι «δεν είναι τώρα η στιγμή» να γίνει «οποιαδήποτε αναφορά στο μείζον ζήτημα της συσπείρωσης της ευρύτερης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης» και πως «οι σχετικές αποφάσεις του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ απευθύνονται στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και θα αξιολογηθούν από αυτήν».

Σημείωσε, ωστόσο, ότι θεωρεί πως «ο διάλογος μεταξύ μας είναι πάντα ανοικτός τόσο σε προσωπικό επίπεδο ως διάλογος μεταξύ παλιών φίλων, όσο και εξ ονόματος των κομμάτων μας, που μοιράζονται μαζί με τα αλλά κόμματα του συνταγματικού τόξου την ιστορική ευθύνη της διαφύλαξης των θεσμών της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου και της ασφαλούς και οριστικής εξόδου της πατρίδας μας από τη κρίση».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk