Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε ναυτικούς που αποφοιτούν από σχολές

Επεκτείνεται η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης εν όψει εορτών των Χριστουγέννων και στους ναυτικούς που θα αποφοιτήσουν εφέτος.

Επεκτείνεται η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης εν όψει εορτών των Χριστουγέννων και στους ναυτικούς που θα αποφοιτήσουν εφέτος από το Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού (ΚΕΣΕΝ), τη Σχολή Θαλαμηπόλων και τα Ειδικά Τμήματα Πλοιάρχων-Κυβερνητών και Μηχανικών ύστερα από πρωτοβουλία του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, «οι ωφελούμενοι από την κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο κ. Βαρβιτσιώτης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ανέρχονται σε 300, στους οποίους και θα καταβληθεί οικονομικό βοήθημα ύψους 240 ευρώ, για όσους είναι άγαμοι, και 325 ευρώ για όσους είναι έγγαμοι ή έχουν προστατευόμενα τέκνα».

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια προηγούμενης απόφασης του κ. Βαρβιτσιώτη, η οποία και προέβλεπε την έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε κατηγορίες ανέργων ναυτικών.
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk