Αποδεκατίστηκε το πολιτικό ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη»

Άλλη μια απόλυση δημοσιογράφου σημειώθηκε στον «Ριζοσπάστη» και μάλιστα λίγο πριν τις εορτές των Χριστουγέννων. Πρόκειται για τον πολιτικό συντάκτη της εφημερίδας κ. Π. Θεοδωρόπουλο, ο οποίος κάλυπτε το κυβερνητικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα.

Άλλες τρεις απολύσεις δημοσιογράφων σημειώθηκαν στον «Ριζοσπάστη» και μάλιστα λίγο πριν τις εορτές των Χριστουγέννων. Κατ’ αρχήν, πρόκειται για τον πολιτικό συντάκτη της εφημερίδας κ. Π. Θεοδωρόπουλο, ο οποίος κάλυπτε το κυβερνητικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα.

Έτσι, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, το πολιτικό ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη» ουσιαστικά αποδεκατίζεται, καθώς έχουν απολυθεί ήδη και οι δημοσιογράφοι του τμήματος κκ. Ν. Μπογιόπουλος, Δ. Μηλάκας, Κυρ. Ζηλάκος, Π. Κακαλής, καθώς και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες κκ. Ι. Φωτούλας και Γ. Λιβιτσάνος, ενώ σε αυτό παραμένει πλέον μόνο ένα άτομο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε αρνηθεί να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας, ενώ είχε διατυπώσει και εκείνος τις διαφωνίες του με την πολιτική «γραμμή» της ηγεσίας.

Επίσης, απολύθηκαν η δημοσιογράφους του διεθνούς τμήματος κυρία Ελένη Μαυρούλη με 20ετή παρουσία στην εφημερίδα, η οποία είχε αρθρογραφήσει στον προσυνεδριακό διάλογο ασκώντας κριτική στην ηγετική ομάδα του κόμματος, καθώς και ο διορθωτής κ. Μπ. Λελούδας με 25ετή προϋπηρεσία στον «Ρ».

Δεν αποκλείεται δε να υπάρξουν και άλλες απολύσεις μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα εντός των τειχών του ιστορικού εντύπου του 95χρονου ΚΚΕ.

Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk