Το vima.gr προτείνει για την TV την Τετάρτη

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος στην ταινία «Τζένη, Τζένη» (ΑLPHA, 21.00)

Τι να δείτε
60′ Ελλάδα
ALPHA, 24.00
Η εκπομπή με τον Νίκο Μάνεση ταξιδεύει στα ορεινά χωριά της Αρκαδίας, στην Καρύταινα, στο Ελληνικό, στη Στεμνίτσα, στη Δημητσάνα, στη Βυτίνα, στην Αλωνίσταινα και στα Μαγούλιανα. Ο τουρισμός και τα παραδοσιακά προϊόντα είναι οι βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους δραστηριοποιούνται οι κάτοικοι της περιοχής. Η κάμερα της εκπομπής συναντά δεκάδες νέους ανθρώπους οι οποίοι αποφάσισαν, παρά τις δυσκολίες, να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους στον τόπο καταγωγής τους καθώς η ανεργία δεν τους άφηνε περιθώρια εξέλιξης και επιβίωσης στις μεγάλες πόλεις. Αν και ο αριθμός των εκδρομέων λιγοστεύει, δεν περνάει πια από το μυαλό τους το ενδεχόμενο επιστροφής στον προηγούμενο τρόπο ζωής τους.
ΤΑΙΝΙΕΣ
Τζένη, Τζένη
ΑLPHA, 21.00
Ερωτικές διακλαδώσεις και πολιτικές τρικλοποδιές ανάμεσα σε δύο οικογένειες πολιτικών αντιπάλων που θέλουν να παντρέψουν τα παιδιά τους για τους ευνόητους λόγους συμφερόντων. Αισθηματική κωμωδία «πολιτικών προεκτάσεων» του Ντίνου Δημόπουλου, με τους Τζένη Καρέζη, Ανδρέα Μπάρκουλη, Λάμπρο Κωνσταντάρα και Διονύση Παπαγιαννόπουλο. (1965, 99′)
Ο άλλος μου εαυτός
(The beaver)
STAR, 22.00
Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και οικογενειάρχης (Μελ Γκίμπσον) ερωτεύεται παθιασμένα έναν πάνινο κούκλο; Η δραματική κομεντί της Τζόντι Φόστερ (που υποδύεται τη σύζυγο) έχει την απάντηση. (ΗΠΑ, 2011, 91′)
Τι να μη δείτε
Δέστε τους
Alpha, 16.00
Τέσσερις παρουσιαστές με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους απλώς σπαταλούν τηλεοπτικό χρόνο κρίνοντας την εμφάνιση και τη δουλειά των άλλων ή παίζοντας αυτά που κάλλιστα θα μπορούσαν να παίξουν στο σαλόνι του σπιτιού τους και όχι στο τηλεοπτικό πλατό.
Δημοσιεύτηκε στο HeliosPlus στις 10 Δεκεμβρίου 2013

HeliosPlus

Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk