Έκθεση κούκλας από τις κρατούμενες του Ελαιώνα

Για 10η συνεχή χρονιά, το «Εργαστήρι Μαιρηβή», ένας χώρος αφιερωμένος στην κούκλα και το κουκλοθέατρο, θα πραγματοποιήσει ένα τριήμερο παζάρι με κούκλες και κατασκευές φτιαγμένες από τις κρατούμενες των Γυναικείων Φυλακών Θήβας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Λόγος και Ύφασμα» της «Άρσις».

Για 10η συνεχή χρονιά, το «Εργαστήρι Μαιρηβή», ένας χώρος αφιερωμένος στην κούκλα και το κουκλοθέατρο, θα πραγματοποιήσει ένα τριήμερο παζάρι με κούκλες και κατασκευές φτιαγμένες από τις κρατούμενες των Γυναικείων Φυλακών Θήβας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Λόγος και Ύφασμα» της «Άρσις». Έτσι, από την Παρασκευή 13 μέχρι και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, η Έκθεση με τίτλο «Το επισκεπτήριο» θα φιλοξενηθεί στο Εργαστήρι, που βρίσκεται στην οδό Δεληγιώργη 33 στο Μεταξουργείο.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: «Η πρόσβαση είναι δύσκολη στις φυλακές στον Ελαιώνα της Θήβας και οι επισκέπτες λιγοστοί. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι κρατούμενες στέλνουν τις κούκλες που έχουν φτιάξει στο Εργαστήρι Μαιρηβή, όπου η πρόσβαση είναι εύκολη και ελπίζουν οι επισκέπτες να είναι πολλοί».
Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα κατατεθούν στο λογιστήριο των φυλακών, ξεχωριστά για την κάθε κρατούμενη. Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι 11.00 – 20.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mairivi.gr.
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk