Θριαμβευτική ανάδειξη του Ματέο Ρέντσι στα ηνία της ιταλικής Κεντροαριστεράς

Το 69% των προτιμήσεων εξασφαλίζει ο δήμαρχος της Φλωρεντίας Ματτέο Ρέντσι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των ανοικτών εκλογών για την ανάδειξη του νέου γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή σε όλη την Ιταλία, με την συμμετοχή μελών και φίλων του κόμματος.

Το 69% των προτιμήσεων εξασφαλίζει ο δήμαρχος της Φλωρεντίας Ματτέο Ρέντσι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των ανοικτών εκλογών για την ανάδειξη του νέου γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλη την Ιταλία, με την συμμετοχή μελών και φίλων του κόμματος.

Το ποσοστό, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, προκύπτει από την καταμέτρηση ενός εκατομμυρίου ψήφων, σε σύνολο προτιμήσεων που φέρεται να προσεγγίζει τα τρία εκατομμύρια.

Οι άλλοι δυο υποψήφιοι, Τζάννι Κούπερλο και Πίππο Τσιβάτι, συγκεντρώνουν , έως τώρα, το 18% και το 13% των ψήφων αντίστοιχα.

Ο Ματέο Ρέντσι αναμένεται να συναντήσει τους υποστηρικτές του σε θέατρο της Φλωρεντίας, ενώ τη Δευτέρα πρόκειται να παρουσιάσει τους κύριους συνεργάτες του.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk