ΑΒ Βασιλόπουλος: 52 εβδομάδες αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, στέκεται πάντα στους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας.

Σε αυτό το πνεύμα και με το βλέμμα στραμμένο στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι, η ΑΒ Βασιλόπουλος προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματος με τίτλο «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», φιλοδοξώντας να χαρίσει χαμόγελα και ελπίδα στους συνανθρώπους μας. Σύμμαχος σε αυτή την εκστρατεία είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε». Η ενέργεια ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και για τις επόμενες 52 εβδομάδες θα μεγαλώνει, με στόχο να αγγίξει κάθε «γωνιά» της Ελλάδας.

Οι καταναλωτές μπορούν να γίνουν μέρος αυτής της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης με πολλούς τρόπους. Μπορούν να επιλέξουν στα καταστήματα της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου τα «προϊόντα αλληλεγγύης ΑΒ» με την ειδική σήμανση «52 εβδομάδες» και να ενισχύσουν με αυτόν τον τρόπο τη δράση. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις θα προστεθούν σε ένα μεγάλο ποσό που θα διαθέσει η ΑΒ για τις δράσεις σίτισης και φροντίδας σε κάθε περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προμηθευτές που υποστηρίζουν το πρόγραμμα της ΑΒ προσφέρουν μέρος των εσόδων από επιλεγμένα προϊόντα τους σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια. Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να συγκεντρώνουν τρόφιμα στους ειδικά διαμορφωμένους κάδους εντός των καταστημάτων ΑΒ.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιώντας το πρόγραμμα των «52 εβδομάδων» και ενισχύοντάς οικονομικά 52 φορείς ανά την Ελλάδα, μας ενθαρρύνει να προσπαθούμε διαρκώς να κάνουμε περισσότερα για όσους μας έχουν ανάγκη. Συμμετέχουμε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια, γιατί όταν υπάρχει ανάγκη κανείς δεν περισσεύει.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk