Ενας βρικόλακας για τη Μαρία

Ο σκοτεινός και αιμοβόρος βρικόλακας του «True blood» δείχνει το τρυφερό του πρόσωπο – και όμως έχει!

Ο σκοτεινός και αιμοβόρος βρικόλακας του «True blood» δείχνει το τρυφερό του πρόσωπο – και όμως έχει! Μεταμορφώνεται σε στοργικό πατέρα και ανοίγει την αγκαλιά του στα επτά ανήλικα παιδιά του, νανουρίζοντάς τα με το «Edelweiss».
Με άλλα λόγια, ο Στίβεν Μόγερ, πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς θρίλερ, θα είναι ο πλοίαρχος Φον Τραπ στην από τηλεοράσεως αναβίωση του μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας». Πρόκειται για μία και μοναδική παράσταση που θα μεταδοθεί live από το NBC την ερχόμενη Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου. Στόχος του καναλιού είναι να συστήσει εκ νέου ένα από τα ομορφότερα μιούζικαλ όλων των εποχών στο σημερινό κοινό, μέσα από μια πολλά υποσχόμενη παραγωγή, μοναδική στα ως σήμερα τηλεοπτικά χρονικά.
Στον ρόλο της Μαρίας, της δόκιμης καλόγριας που μπαίνει ως γκουβερνάντα στο σπίτι του Φον Τραπ για να φέρει την αγάπη σε μια θλιμμένη οικογένεια αλλά και για να ανακαλύψει τον έρωτα στο πρόσωπο του πάτερ φαμίλια, η τιμημένη έξι φορές με Γκράμι τραγουδίστρια της κάντρι Κάρι Αντεργουντ και στον ρόλο της ηγουμένης η βραβευμένη πέντε φορές με Τόνι Οντρα Μακ Ντόναλντ.
Δίπλα στις δύο κυρίες επτά ταλαντούχα παιδιά έτοιμα να μάθουν να ανεβοκατεβαίνουν τις μουσικές κλίμακες με το θαυμάσιο «Do – Re – Mi» (το μάθημα που τους κάνει τραγουδιστά η Μαρία), αλλά και ο Μόγερ που καλείται να αποδείξει στο κοινό που τον έχει γνωρίσει ως βρικόλακα ότι εκτός από το να δαγκώνει ξέρει και να τραγουδάει καλά. Ξέρει;

Δημοσιεύτηκε στο HeliosPlus στις 2 Δεκεμβρίου 2013

HeliosPlus

Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk