ΥΛΙΚΑ (για περίπου 20 κοµµάτια)
2 φλ. διάφορα αποξηραµένα φρούτα (βερίκοκα, δαµάσκηνα, σύκα, σταφίδες, χουρµάδες, κλπ.)
2 φλ. ξηροί καρποί και σπόροι (καρύδια, αµύγδαλα, ηλιόσποροι, κολοκυθόσποροι κλπ.)
2 κ.σ. κανέλα
λίγο χοντρό αλάτι
1/3 φλ. σουσάµι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουµε στο multi τα αποξηραµένα φρούτα και τα µεταφέρουµε σε ένα µπολ. Κάνουµε το ίδιο µε τους ξηρούς καρπούς και τους σπόρους. Τα προσθέτουµε στο µπολ µε τα φρούτα, πασπαλίζουµε µε την κανέλα και το αλάτι και ανακατεύουµε καλά.
Απλώνουµε στον πάγκο εργασίας το σουσάµι. Πλάθουµε µπαλάκια µε τα χέρια µας στο µέγεθος µεγάλου καρυδιού και τα περνάµε από το σουσάµι ρολάροντάς τα, ώστε να καλυφθούν µε αυτό.